TRANSPORT & LOGISTIEK

ONZE CHAUFFEURS KRIJGEN VEEL VERANTWOORDELIJKHEID

Onze chauffeurs leveren het gereed product dagelijks af aan onze klanten. Op de terugweg halen ze producten op bij onze leveranciers, de slachterijen en uitsnijderijen. Zo ontstaan routes die dagelijks op tijd moeten worden gereden. Chauffeurs verzorgen tevens het vervoer van producten van- en naar vrieshuizen en ze werken mee tijdens het laden of lossen op de eigen locaties. Het werkterrein van de chauffeur omvat Nederland, Duitsland, België en soms Noord-Frankrijk. Het werkgebied begrenst een straal van ±300 km vanuit Bunschoten.

Representatief

Onze chauffeurs zijn representatief voor het bedrijf, netjes en op tijd werken is belangrijk. Daarnaast hebben ze een grote verantwoordelijkheid. Niet alleen voor het vervoer zelf, maar ook voor de hygiëne van het vervoermiddel en het bewaken van de condities waaronder producten worden vervoerd. Tenslotte is de chauffeur verantwoordelijk voor het registreren van vervoerde goederen, de bijbehorende emballage en de afleveringsdocumenten die bij de zendingen horen. De transportafdeling is een dynamische afdeling waarin inzet, flexibiliteit en collegialiteit van groot belang is.

"Werken als vrachtwagenchauffeur bij Ter Maten is heel gevarieerd. Je hebt veel vrijheid en elke dag is anders doordat je nooit dezelfde routes rijdt."

Jan, vrachtwagenchauffeur

Vacatures

CE Vrachtwagenchauffeur Nationaal fulltime Bunschoten