Afdelingen

Onze chauffeurs leveren het gereed product dagelijks af aan onze klanten. Op de terugweg halen ze producten op bij onze leveranciers, de slachterijen en uitsnijderijen. Zo ontstaan routes die dagelijks op tijd moeten worden gereden.

Transport & logistiek

Onze kwaliteitsdienst bewaakt inkomende- en uitgaande producten op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Aan de hand van wetgeving en bacteriologische criteria worden kwaliteitscriteria bepaald.

Kwaliteit

De productieafdelingen zijn verantwoordelijk voor het op tijd klaarmaken van uit te leveren verkooporders. De verwerkingsprocessen zijn hoofdzakelijk machinaal en voorzien van moderne technologie.

Productie

De technische dienst is verantwoordelijk voor de voortgang van alle technische processen binnen het bedrijf. Door structureel onderhoud worden alle processen optimaal gehouden. Onze monteurs zorgen ervoor dat machines en installaties tijdig worden onderhouden en verhelpen storingen snel.

Technische dienst

Op het hoofdkantoor van het bedrijf werken collega’s die verantwoordelijk zijn voor o.a. inkoop, verkoop, import, export, emballage, personeelszaken en financiën. Samen met de directie zorgen zij ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

Ondersteunende afdelingen