OVER ONS

EEN FAMILIEBEDRIJF MET AMBITIES

Ter Maten is producent van vleesproducten in de pluimveesector. We verwerken producten afkomstig van slachterijen en uitsnijderijen. Met moderne technologieën maken we hoogwaardige vleesproducten bestemd voor verdere verwerking in de voedingsmiddelenindustrie.

Ons product

We beschikken over twee locaties (in Bunschoten) voor de productie en opslag van onze producten. We maken producten bestemd voor menselijke consumptie en daarnaast ook producten voor diervoeding. Het verwerkingsproces gaat dag en nacht door, daarmee kunnen we flexibel inspelen op de vraag van onze afnemers. Onze afnemers bevinden zich over de hele wereld. Nederland, Europa, Afrika en Zuidoost Azië behoren tot de voornaamste afzetgebieden.

Werken bij Ter Maten video

Eigen transport

We beschikken over een eigen transportafdeling. Met een 10-tal trucks vervoeren we producten aan- en af, gebruik makend van tanks, opleggers en aanhangers. Daarnaast gebruiken we terminaltrekkers voor de logistiek tussen de beide locaties in Bunschoten.

Alle afdelingen werken samen voor het beste eindproduct

Betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit vormen de pijlers van Ter Maten. Hygiëne, voedselveiligheid en professioneel werken staan daarbij voorop. Met ondersteunende afdelingen zorgen we elke dag weer voor een optimale uitvoering van alle processen.

De Technische Dienst en de Kwaliteitsdienst spelen in de uitvoering een belangrijke rol. Daarnaast zijn er de overige afdelingen om alles in goede banen te leiden. Die afdelingen houden zich bezig met inkoop, verkoop, import, export, emballage, personeel en financiën.

Het bedrijf werd in 1978 opgericht door Jan ter Maten senior en in 2009 overgenomen door zijn zoons Wouter en Willem ter Maten. Het bedrijf ontwikkelt continu en is ambitieus. De komende jaren zullen nieuwe projecten en uitbreidingen gerealiseerd worden. De traditie en het karakter van het familiebedrijf worden daarbij niet uit het oog verloren. Dat is een waarde die Jan ter Maten senior aan ons heeft meegegeven.

ONZE CULTUUR

Je kunt op ons rekenen. We doen wat we zeggen en durven te investeren in het bedrijf én onze mensen. 
Goed werk leveren en verantwoordelijkheid nemen, dat is wat we graag zien.


Klaar om je handen uit de mouwen te steken?