KWALITEIT VOOR ALLES
Onze Kwaliteitsdienst bewaakt inkomende- en uitgaande producten op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Aan de hand van wetgeving en bacteriologische criteria worden kwaliteitscriteria bepaald. Deze kwaliteitscriteria worden nauwlettend in de gaten gehouden. Klanten kunnen hierdoor rekenen op een hoogwaardig product dat voldoet aan de eisen die daaraan worden gesteld.
Secuur werk
De Kwaliteitsdienst kent QC medewerkers (Quality Control) en QA medewerkers (Quality Assurance). Op de werkvloer wordt de basis gelegd voor de kwaliteit van de producten. Via bemonstering worden producten gemonitord. Controlerondes vormen een belangrijk deel van het systeem. Daarnaast is de kwaliteitsafdeling verantwoordelijk voor het vastleggen van allerhande zaken. Daarmee kan aangetoond worden hoe er wordt gewerkt en wat er wordt gedaan om problemen op te lossen of processen te verbeteren. De Kwaliteitsdienst is een afdeling waar secuur wordt gewerkt en waar het werken in teamverband belangrijk is.